Bestseller z obsługą dotykową
Odnoszący największe sukcesy model automatycznych ekspresów do kawy w historii JURA na nowo zachwyca obsługą za pomocą ekranu dotykowego i sztucznej inteligencji. Algorytm analizuje na bieżąco osobiste preferencje smakowe i automatycznie dostosowuje ekran startowy do dwóch lub czterech preferowanych specjałów.
Najlepsze rezultaty parzenia kawy zapewniają nowoczesne technologie, takie jak młynek AromaG3, Proces Ekstrakcji Pulsacyjnej (P.E.P.®) czy funkcja One-Touch Cappuccino. Dzięki temu udaje się przyrządzić 12 różnych specjałów kawowych za jednym dotknięciem wyświetlacza TFT – od krótkiego ristretto aż po modną flat white.
Filtr CLARIS Smart dostarcza czystą wodę gwarantującą nieskazitelny smak. Jeszcze nigdy stosowanie filtra nie było prostsze, ponieważ teraz jest on wykrywany automatycznie przez inteligentny system wody (Intelligent Water System, I.W.S.©).
Bestseller z obsługą dotykową
W ustawieniach kolorowy wyświetlacz dotykowy o przekątnej 2,8” przedstawia użytkownikowi wszystkie istotne informacje. Ponadto w każdej chwili można zmieniać położenie specjałów oraz wyświetlać bądź ukrywać ich nazwy. Obsługa nie może być już prostsza ani bardziej intuicyjna.
Dysza do spieniania mleka G2
Nowa dysza do spieniania mlekaG2 została wyprodukowana z najwyższej jakości materiałów i stanowi przykład doskonałego kształtu i wyglądu. Została stworzona specjalnie z myślą o przyrządzaniu specjałów kawowych z pianką mleczną, dlatego potrafi wyczarować cappuccino i inne kawy z pianką o najlepszej jakości.
Piękniejszy niż kiedykolwiek
Posągowy design, wysokiej jakości materiały oraz precyzyjna jakość obróbki czynią ten nowoczesny automatyczny ekspres do kawy przedmiotem dekoracyjnym do wyposażenia wnętrz.
P.E.P.® czyli kawa espresso najwyższej jakości, znanej bywalcom kawiarni
Dzięki zastosowaniu wielu innowacyjnych rozwiązań ekspres nadaje się do przyrządzania zarówno klasycznych, jak i modnych specjałów kawowych o wybornej jakości: Młynek AromaG3 mieli ziarna kawy dwukrotnie szybciej, dbając przy tym o zachowanie aromatu kawy. Proces Ekstrakcji Pulsacyjnej (P.E.P.®) optymalizuje czas ekstrakcji w przypadku małych specjałów kawowych i sprawia, że ristretto i espresso smakują wyśmienicie.